Zwembroek ontwerpen

Eigen zwembroek ontwerpen?

Je eigen zwembroek ontwerpen? Dat kan! Wil je iets unieks voor de medewerkers in het kerstpakket of een bijzonder relatiegeschenk? Of toch gezellig met de hele familie in hetzelfde ontwerp lopen? Neem dan contact met ons op!

Je eigen zwembroek ontwerpen bij leukezwembroeken.nl

Met een eigen zwembroek ontwerp maak je jouw ontwerp pas echt persoonlijk. Bovendien is het heel simpel. Laat weten welke kleur de zwembroek moet zijn en welk logo of print erop moet komen. Wij sturen dit door naar onze designers en voor je het weet heb jij je persoonlijke zwembroek! Je kan ervoor kiezen om zowel de voor- en achterkant van de zwembroek te laten bedrukken. Één ding is zeker, wanneer je je zwembroek bij leukezwemrbroeken.nl laat designen en besteld, krijg je waar voor je geld. Een mooi en duurzaam product die vele mensen blij zal maken.

Toch niet helemaal zeker wat je wil of wat bij ons de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. Vul ons contactformulier. Toch liever teruggebeld worden? Vul dan hiernaast het formulier in. Als je ons al precies kan laten weten wat je nodig hebt, is het ook mogelijk om een prijsopgave te ontvangen en een indicatie wanneer de zelf ontworpen zwembroeken geleverd kunnen worden.

Voorwaarde eigen zwembroeken leveren

  • Minimale order van 100 zwembroeken

Bekijk ook onze shop

In onze shop vind je allerlei soorten leuke zwembroeken met grappige prints en designs. Daarnaast zijn er ook enkele zwembroeken te koop met één kleur. Uiteraard helemaal in de kleuren van deze tijd. Het model van de zwembroek is ook helemaal aangepast naar de trends van de zwemmode 2020.

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

The product has been added to your cart.

Continue shopping View Cart