aWQ9R1RNLU1DOUs5TlgmZW52PTEmYXV0aD1mZGNtem5KS0ptNTlzZDJzd0tRV3FB

Zwemmen en watersport tijdens corona

Zwemmen en watersport tijdens corona

Zwemmen en watersport tijdens corona: zo pak je het aan

We hadden er zo naar uitgekeken, de lente en zomer van 2020! We laten ons niet snel gek maken, maar corona gooit toch wat roet in ons eten. Geen strandvakantie dit jaar. Maar ga niet bij de pakken neer zitten! Ondanks corona zijn er nog genoeg mogelijkheden om te zwemmen en te watersporten. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Zwemmen in een zwembad

Goed nieuws, corona kan niet tegen chloor. In de meeste zwembaden wordt chloor aan het water toegevoegd, waardoor je er veilig in kunt zwemmen. Helaas zijn openbare zwembaden op dit moment nog gesloten. Maar heeft je rijke neef een zwembad? Dan is er geen enkele reden waarom je daar niet in zou moeten plonsen.

Grachtenstad? Ga suppen!

Woon je in een stad met grachten? Dan is suppen een goede optie. Lekker sportief en buiten, terwijl je met gemak 1,5 meter afstand van iedereen kunt houden. Over een bestemming met corona door water hoef jij je sowieso geen zorgen te maken, de kans dat dit gebeurt is nihil.

Neem een duik in de natuur

Nu de zwembaden gesloten zijn is een duik in de natuur je beste optie. Maar pak dit wel slim aan! Kijk eerst op zwemwater.nl of jouw stek veilig is. Groen bolletje? Let’s go! Hou er wel rekening mee dat het niet slim is om te gaan zwemmen op een hele drukke plek. Zie je veel mensen bij jouw zwemstek? Maak dan rechtsomkeert.

Tijd voor watersport

Wist je dat er in Nederland veel plekken zijn waar je kunt watersporten? Denk bijvoorbeeld aan kanoën in de weerribben of windsurfen op de Friese Meren. Ook hier is het belangrijk dat je op het moment zelf kijkt of het niet te druk is op en rond het water. Onze tip? Plan een doordeweekse vrije dag, dan is het op het water het rustigste!

Shinen in het water met een leuke zwembroek

Als je dan het water in gaat, dan ga je natuurlijk in stijl. Wij hebben perfecte zwembroeken voor elk moment. Door de goede kwaliteit van onze shorts zijn ze ook heel geschikt om in te watersporten. Of om naar je werk te dragen, omdat ze zo leuk zijn!

Bekijk onze leuke zwembroeken hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 
 
 

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

The product has been added to your cart.

Continue shopping View Cart