aWQ9R1RNLU1DOUs5TlgmZW52PTEmYXV0aD1mZGNtem5KS0ptNTlzZDJzd0tRV3FB

Zwembroek zomertrend 2020

Zwembroek zomertrend 2020

Wat wordt de zwembroek zomertrend van 2020?

Korte zwembroeken

Net zoals de trend van vorig jaar zie je steeds meer dat mannen hun benen durfen te laten zien. Voorheen zat de zwembroek nog wel eens tot over de knie, maar tegenwoordig tot ongeveer halverwege je bovenbeen. Zo’n korte zwembroek heeft natuurlijke meerdere voordelen. Zo zit je tanline een stuk hoger ­čśë en daarnaast een mooi bijkomend feit dat het cooler is tijdens de warme zomerperiodes.

Leuke printjes

Steeds meer zwembroeken bevatten leuke printjes. Van zwembroeken met bootjes tot zwembroeken met cactussen, alles is tegenwoordig mogelijk. Betreed stranden en zwembaden dus met een leuk printje op je zwembroek.

Wist je dat je bij Leukezwembroeken je eigen zwembroek kan designen? Stuur ons de printjes/vertel je idee├źn en geef aan welke kleur de zwembroek moet hebben. Vervolgens zetten wij onze designers aan het werk met een uniek ontwerp voor jouw zwembroek! Zo heb je een leuk printje op je zwembroek, maar is deze ook uniek!

Merken aanwezig

Merken mogen tegenwoordig op zwembroeken ook steeds meer gezien worden. Dit zie je op verschillende manieren terug komen. Zo worden merken 1x groot geportretteerd of zoals wij het gedaan hebben meerdere keren. Naast ons logo is het natuurlijk ook gewoon een hele leuke eend om op je zwembroek te hebben! Bekijk deze zwembroek in onze shop.

Eenden zwembroek voorkant leukezwembroeken.nl

Felle kleuren zooo 2018

Heb jij nog een neon kleurige gele of oranje zwembroek in de kast liggen? Als je met de zwembroekmode van 2020 wil meedoen kan je die maar beter lekker laten liggen! Tegenwoordig wil men met een zwembroek opvallen op andere manieren, zoals hierboven al vernoemd staat.

Gooi overigens niet je zwembroek zomaar weg, maar kijk of je deze kan doneren aan een goed doel. Je zou ook altijd kunnen wachten tot de trend van felle kleuren helemaal terug komt of hopen op een een vintage zwemfeest waar je helemaal kan flaneren in je felle zwembroek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 
 
 

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

The product has been added to your cart.

Continue shopping View Cart